یه مدته که یه فرآجری سنتی درست کردم  و چی ؟ 

کماج می پزم در حد اعلاء 

البته بعضی وقت ها هم گندش درمیاد مثلاً کف تنور رو زیاد گرم می کنم پهن می شه سر دیس ها 

یا یادم می ره روغن بریزم آخرش اضافه می کنم دیگه

یا شل میکنم یا سفت می کنم ولی تا الان خیلی دیگه پختم دستم اومده

به نظرم اگه کلوچه بپزید حتی با اینکه دیگه اینجا همش شده کوچه و قنادی بهتره تا برید فتوشاپ و....... یاد بگیرید اونم با این اساتید شهرتون و البته با این سیستم های زغالی تون که واقعاً نمی زاره چیزی درست کنید از همه اینا بدتر اینه که اگه یادشم بگیرین باز استعداد هم می خواد

از اون طرف هم که کار کامپیوتر چی ازش درمی یاد توی شهرستان ؟ ماهی 150 تومن یا حتی کمتر ؟

مگه اینکه خودتون پول داشته باشید اونم زیاد خیلی هم زیاد

در هر صورت داشتم می گفتم کماج می پزم در حد اعلاء جهانی . کار واقعیه نه تخیلی ؟ با اینکه با فرآجری می پزم ولی حداقل مثل مانیتور کامپیوتر نیست که چیزی که درست کنی  درنیاد  بله دیگه

اینم عکسش 

کماج تویسرکان

رنگشم با تخم مرغه ......

این کار هم پول زیاد می خواد میکسر قنادی و خمیر گیر و فر اگه این چیزا نباشه خیلی سخته درست مثل فتوشاپ که سیستم قوی می خواد و پرینتر و دوربین و تبلت اینم همین جور . در هر صورت این کار هم من سر وته شو بهم میارم الان میکسر گرونه من با قاشق هم می زنم ولی این مدت که پختم فهمیدم بله کیفیت داریم تا کیفیت و زمان داریم ؟ آره باید اگه بخواید قناد بشید باید حسابی خرج کنید 

یاد گرفتنش هم که دیگه بدتر اینترنت نیست که یه انسان مثل من باشه مفتکی یادتون بده یا ازخارجی ها بدزدیم ! یاد نمی دن بهت ! به زور حتی با پول چون کار خودشون کساد می شه راستی کسی اینجا کلوچه فومنی اصل بلد نیست من یه دستور دیدم ولی خیلی چرب بود خب بگذریم داشتم می گفتم آره یاد نمی دن اونوقت توقع هم دارن شرکت های خارجی کارخودشون رو کساد کنن بیان به اینا که خودشون از هزار تا خارجی بدترن یاد بدن قربون آدم بی دین والا ..... 

خب امیدوارم یه روز یه مغازه بزنم و بپزم چونکه آقا اجاره مغازه بیداد میکنه شرهستان که بشه 400 یا 800 با پول پیش 10 یا 20 تومن دیگه واویلا خب قربون مسئولان کشور که اینقدر توفکر کار جونا هستن !!! نه به فکر خرید خونه و زمین کنار جاده های جدید خودشون .        خب بسه 

یکی از این کلوچه ها رو با ایلاستریتور تریس کردم این زیری رو نگاه

ایلاستریتور

خب حالا ای اساتید قیچی کار فتوشاپ و دزد ایلاستریتور کماج من قشتگ تره یا طرح های شماها

یادم رفت بگم سفارشات پذیرفته می شود در سطح شهر تویسرکان

اگه خواستی بگیری باید پولشو از قبل بدی وگرنه مگه مفته

سفارشات در خارج شهر هم + پول پست خواهد شد که می شه n تومن 

هر کیلو کماج که دروغ نگم جوش شیرین داره ولی کم داره هر کماج 0.6 گرم الان 4000 میدم با کماج همدان هم فرق می کنه 

ولی کماج من با تویسرکان هم فرق می کنه :

1. تخم مرغ نشکسته داره : اینا می رن تخم مرغ فاسد و شکسته می زنن جوری که وقتی میشکنیش همه دستت کثیف و ....  اصلاً یه وضعیتی

2.ماست محلی شیرین نه ترش

3.با دستکش میگیرم چونه ها رو نه بادستی که رفته دستشویی و برگشته

4.کنجد ها همه مساوی 

5.ظرف ها تمیز و خمیر گیر هر بار شسته شده با ریکا نه فقط آب بزنن

البته بعضی مشکلات هم داره من از ترس خشک شدن سریع میکنم تو پلاستیک !

یا روش رنگ اومنده از داخل تنور کشیدم بیرون زیرش خمیر !

ممنون از توجهتون